Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A hirdetések megválasztása

2010.04.03. 14:46 | Market-Ing | Szólj hozzá!

Címkék: marketing hirdetés reklám stratégia tanácsok

A hirdetések megválasztása

Fontos hogy körültekintően, a piac előzetes elemzésével, szokásaival, és elvárásaival együtt alakítsuk ki a marketing, és azon belül is a hirdetésre vonatkozó stratégiáinkat.

Minden vállalkozó azon fáradozik, hogy hogyan tudja költséghatékonyan elintézni a reklámjait, és ezért az élet szült is olyan lehetőségeket, amelyek valóban pénz befektetése nélkül vagy minimális pénzzel is hatékonyan reklámozhatók cégek, illetve termékek.

Fontos azonban megemlíteni, hogy a költség hatékony reklámok ellentételezésére ezekre azonban több időt kell fordítanunk. Vegyük példának okáért az internetes hirdetési lehetőségeket. Hirdethetünk keresők szponzorált linkjeiben való megjelenésért (ez fizetős, de nem drága, nincs vele olyan sok munka), vagy nevesebb apróhirdető portálokon (árban elég eltérőek!) és kevésbé nevesebb hirdető portálokon is ingyen (időigényes). Természetesen vannak még számos fajtái a netes hirdetéseknek (link építés (időigényes), banner csere (egyszerű, de korlátozott lehetőségekkel), keresőoptimalizlás (időigényes, de rendkívül hatékony lehet ha megfelelően alkalmazzák), funnyvideo (kreatív kell hozzá és kevés anyagi vonzatból is megvalósítható olykor, vagy nagy költségű) és még hosszasan sorolhatnánk).

Mérd fel a piacot, a vevők igényeit, és a megfelelő rétegnek értékesíts. A hatékony, jó reklámok, és kampányainak sikere nagyon sok esetben a profi összhang kialakítása miatt eredményesek.

FONTOS: A cégeknek az életben maradáshoz minden esetben nélkülözhetetlen a reklám illetve hirdetés folyamatosságának biztosítása. A legtöbb cég vezető olykor hajlamos elfelejteni egy-egy jobb ciklus idején, hogy a reklámra mindig költeni kell, még akkor is ha jól megy a szekér.

A következő valamelyik kifejtős posztomban ki fogok térni a célközönség megválasztására részletesebben.

Üdv:

Árva Barnabás

Webem: szobafestés mázolás tapétázás szoba festés építőipari munkák hőszigetelés dryvitozás szobafest budapest festés szoba felújít szigetelés szoba-festés precizitás

A bejegyzés trackback címe:

https://market-inga.blog.hu/api/trackback/id/tr161891926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása